Skutečné zločiny na Plzeňsku


František Müller

Nejzajímavější moderní případy v podání kapitána plzeňské kriminálky

Poznejte současné krimi případy z Plzeňska přímo očima detektiva! Jak došlo k objasnění brutální vraždy seniora, ke které pachatel neměl motiv? Proč vraždili dva bratři bez sebemenšího záznamu v trestním rejstříku? A co případ vraha, který rozčtvrtil svého šéfa? Okolnosti nechvalně proslulých případů i zákulisní detaily z vyšetřování vám představí kapitán plzeňské kriminálky František Müller. Naskočte na vlnu true crime a nahlédněte do autentických policejních postupů!

Číst více
369 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr non-fiction
Počet stran 208
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 21.09.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,406 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026449119
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Recenze

ctemeceskeautory.cz - Plzeňsko se nezdá býti zrovna nejbezpečnějším místem na Zemi


„Dynamika vyprávění nepokulhává, od první strany si drží čtenářovu plnou pozornost. Cítíte, že opravdu míříte na místo činu a snažíte se chytit padouchy. František Müller pracuje jako operativec, což znamená, že přijíždí jako první k ohlášenému bezpráví a zajišťuje stopy. Největším kladem díla je bezesporu empatie, kterou Müller oplývá, a pokora, se kterou k práci policisty přistupuje, což ho odli... Více

O autorovi

František Müller František Müller

František Müller


Od roku 1990 působil jako kriminalista na Městském ředitelství policie Plzeň, kde se dlouhá léta věnoval odhalování násilné trestné činnosti, zejména loupežím. V roce 2008 přešel na Krajské ředitelství policie v Plzni, kde se zabýval odhalováním násilné trestné činnosti – vraždám. Jeho články jsou po řadu let publikovány na stránkách odborného časopisu Kriminalistický sborník a jako autor a spoluautor se podílel na vzniku několika námětů a scénářů k rozhlasovým detektivním hrám a televizním detektivním seriálům. O své práci a svých zkušenostech veřejně přednáší a setkává se s naprosto mimořádnou odezvou posluchačů z řad široké veřejnosti.

Zobrazit profil autora