Maluj můru nohama vzhůru


Marta Dancingerová

i Připravujeme

Zábavná novela, která vznikla na sociálních sítích oblíbené herečky

Otevřením této knížky se ocitáte na niti jednoho perlového náhrdelníku, který po několik desetiletí navléká Vodník se žlutými zuby. Má schopnost být ve správný čas na správném místě a moc rád by si ty zuby nechal vybělit. A možná to vůbec není vodník, ale anděl jednoho příběhu o nečekaných setkáních a rozplétání rodinných uzlů a křivd.

Něžně, moudře střelenou pohádku pro dospělé napsala herečka Marta Dancingerová na základě komentářů lidí sledujících její instagramový profil. Z protnutí nápadů, návrhů, postřehů, přání a Martiny fantazie se zrodila Můra, která se umí dívat z více úhlů pohledu. Ví totiž, že ten navyklý nemusí být vždy funkční.

Číst více
349 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr novela
Počet stran 152
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.10.2024
Formát 130x200 mm
Jazyk čeština
EAN 9788074482069
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

O autorovi

Marta Dancingerová Marta Dancingerová

Marta Dancingerová


Marta Dancingerová se narodila 26. 9. 1991 ve Znojmě, dětství ale strávila v Moravském Krumlově se svou košatou rodinou. Po maturitě na brněnské konzervatoři se dostala na DAMU na obor činoherní herectví. Jejím prvním divadelním angažmá bylo Švandova divadlo a nyní je stálou členkou pražského Činoherního klubu. Známá je také z televizních seriálů Kukačky, Duch nebo Zlatá Labuť. Její prvotina Nesmělí vyšla v roce 2021. O rok později následovala druhá kniha pro děti – Nikolas a tajemství Snozemě. Maluj můru nohama vzhůru je text, který vznikl na základě instagramových komentářů. Marta kromě psaní ráda sportuje, hraje na klavír a tráví čas s rodinou a přáteli.

Zobrazit profil autora