Nebát se a mluvit

Jak vystupovat před lidmi bez trémy a obav

Karel Voříšek, Jan Přeučil

Pojďte se pobavit, zasmát a něčemu přiučit se skvělým hercem Janem Přeučilem a známým moderátorem Karlem Voříškem.

Jan Přeučil a Karel Voříšek spojili herecké a moderátorské umění a společně připravili knihu pro každého, kdo se chce zdokonalit v mluvení a přesvědčivosti před lidmi. Praktické řečnické triky a fígle ukazují nejen na sobě, ale i na kamarádech z branže. Nečekejte školometské povídání, autoři s nebývalou otevřeností přiznávají svoje chyby a omyly, ze kterých se poučili. Odhalují, co jim pomáhá a co byste mohli vyzkoušet i vy ve své praxi.

Kniha je vedená formou poutavého a často vtipného rozhovoru, proložená praktickými cvičeními i konkrétními radami a postřehy odkoukanými od života.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 200
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.02.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,396 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026511205
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

O autorovi

Karel Voříšek Karel Voříšek

Karel Voříšek


Karel Voříšek je český televizní moderátor, od května 2013 působí na FTV Prima. Moderuje také společenské akce, tiskové konference, odborné konference a další události. Vedle toho připravuje vlastní autorské pořady. Na svých přednáškách a praktických seminářích zaměřených na sílu slova a přesvědčivého vystupování na veřejnosti předává dál svoje dlouholeté zkušenosti ze světa médií a velkých firem. Staví na vlastních úspěších i omylech, které mu ukázaly cestu. Jeho kniha Žij teď vypráví o jeho cestě za indickou ajurvédou, prastarým učením o tajemství života. S nadhledem v ní popisuje svoji občas nesnadnou pouť za poznáním sebe sama a radí, jak si nenechat kecat do života a vychutnat si kouzlo přítomného okamžiku.

Zobrazit profil autora